LogoHeader2

LogoHeadermobilna

  • Почетак
  • Стручна јавност
  • Континуирана медицинска едукација

Континуирана медицинска едукација

Стручно усавршавање запослених здравствених радника и сарадника се подстиче од оснивања установе. Континуирана едукација се спроводи према правилнику Министарства здравља Републике Србије учешћем на акредитованим скуповима, студијским боравцима у земљи и иностранству, усавршавањем на последипломским студијама и здравственим специјализацијама и објављивањем стручних публикација. Циљ је праћење и усвајање новина медицинске науке и здравстене неге, као и вештина за унапређење квалитета рада и здравствених услуга.

Током сваке године се у нашој установи одржи око двадесет стручних састанака, који су акредитовани од стране Здравственог савета Србије. Предавачи су здравствени радници и здравствени сарадници запослени у ИПБВ или у другим институцијама, по позиву.

ИПБВ координира континуирану едукацију доктора пнеумофтизиолошких служби на подручју Војводине, организатор је и других видова континуиране едукације (курсеви, конгреси или симпозијуми) које посећују здравствени радници и сарадници из наше земље или иностранства.

Континуираном едукацијом и усавршавањем се омогућује продужење лиценце и доказује стручна квалификованост у Лекарској комори и Комори медицинских сестара и техничара Србије.

 

 

 

Све неопходне формуларе можете преузети са интернет странице Здравственог савета Србије http://www.zdravstvenisavetsrbije.gov.rs/index.php?page=4

 

 

FaLang translation system by Faboba
Пут доктора Голдмана 4
21204 Сремска Каменица
Србија

Телефон: +381 (0)21 480 5100
Фаx: +381 (0)21 527 960
Позивни центар: 066 880 5312

Именик лекара (xlsx)
Електронска пошта: ipbvojvodine@gmail.com
Интернет адреса: www.institut.rs

ПИБ: 100804605
МБР: 08042462
ЈБКЈС: 02567